Rektorsbrev

Hej!

Mitt namn är Mattias Wahlström och jag är ny som rektor på Hagsätra-/Ormkärrsskolan sedan 1 augusti. Jag ser verkligen fram emot detta uppdrag och det ska bli mycket roligt att lära känna er föräldrar (och era barn) under de närmaste åren. Ni är den viktigaste resurs vi har runt allas våra elever/barn. Det är vi tillsammans som ska skapa de bästa förutsättningarna så era barn under och efter grundskolan får så god grund som det är möjligt för att sedan ta sig vidare i livet.

Jag har tidigare arbetat i Vårberg på Lillholmsskolan. Först som lärare i 12 år och sedan som biträdande rektor i sex år. Under mina år som lärare så arbetade jag mig igenom alla årskurser (jag fick äran att följa en elevgrupp från årskurs ett till och med nio) och när jag blev en del av skolledningen har mitt fokus legat på årskurs 3-9 och fritids/klubben årskurs 3-6.

Jag kommer under föräldramötena som sker i september komma in till alla klasser och presentera mig så ni får ett ansikte till namnet.

Lite om mig som person:

Jag föddes och växte upp i Söderhamn/Söderala, vilken är två orter 2,5 timmars resväg norrut längs E4:an. 1994 flyttade jag till Gävle för att studera och arbetade sedan där fram till 1999 då jag träffade min partner och flyttade ner till Stockholm. Vi har två barn på 9 och 13 år.

Jag ser fram emot ett givande samarbete och ett fantastiskt läsår.

Mattias Wahlström

Hagsätra-/Ormkärrsskolan