Skolgården ska rustas!

Efter att ha skickat en förfrågan till Utbildningsförvaltningen om att rusta vår skolgård har vi nu nöjet att meddela att Hagsätraskolan har blivit utvald att delta i ett projekt som syftar till att förbättra skolgårdsmiljön. En arbetsgrupp med elever från åk 1-9 deltar tillsammans med en lanskapsarkitekt med att utforma Hagsätraskolans framtida utemiljö. Läs här brevet vi fick från Utbildningsförvaltningen:

"Hej!

Kära elever, personal och föräldrar på Hagsätraskolan!

I år kommer vi på utbildningsförvaltningens lokalenhet att driva ett skolgårdsprojekt hos er tillsammans med skolan och Sisab.Projektets mål är att förbättra skolgårdens kvalité och kommer att pågå i ungefär ett år. Under höstterminen 2016 tar vi tillsammans med arkitekter fram ett förslag som enligt tidsplan byggs under sommaren 2017.En elevgrupp på skolan kommer på olika sätt att vara med och arbeta i projektet. Elevgruppen kommer, tillsammans med landskapsarkitekt och projekthandläggare på lokalenheten, arbeta fram ett förslag för hur skolgården kan förbättras. Detta kommer ske genom gå-tur på skolan och workshops.

För information eller frågor är ni välkomna att höra av er till oss!

Vänliga hälsningar,

Malin Jönsson