Skolrestaurangen

Varje dag lagar vi 1200 matportioner till Hagsätra, Snösätra och Ormkärrs skolor. Det är god och näringsriktig mat, allt enligt livsmedelsverkets rekommendationer och Stockholm stads riktlinjer. Vi serverar två rätter - en kött eller fisk och en vegetarisk rätt varje dag. Vår fina salladsbuffé består av olika sorters grönsaker, bönor och röror. Måltidsdryck är lättmjölk eller vatten och det finns alltid olika sorters knäckebröd och bordsmargarin att välja på. Vi lagar också specialkost till våra elever som är allergiska eller intoleranta mot något livsmedel. Våra luncher är till 31% ekologiska men vi strävar hela tiden efter att bli bättre på den punkten.

Vi serverar också en varierad frukost till alla elever i åk 4-9 i cafédelen i matsalen,
klockan 7:30-8:00 månd-fred.

Smaklig måltid!